top of page

TESUP udvider produktionen til Makedonien

TESUP

Apr 27, 2023

Bæredygtige vedvarende energiløsninger i Balkanregionen

Som et førende vedvarende energiselskab er vi igen stolte af at kunne annoncere åbningen af vores nye produktionsanlæg i Makedonien. Denne nye facilitet, ud over vores eksisterende produktionsfaciliteter rundt om i verden, vil give os mulighed for at udvide vores produktionskapacitet og bedre servicere vores kunder i Balkanregionen.


Tesup er forpligtet til at levere bæredygtige, vedvarende energiløsninger til miljøet. Med vores nye produktionsanlæg i Makedonien vil vi være i stand til at producere vindmøller og solpaneler af høj kvalitet lokalt, hvilket reducerer transportemissioner og forbedrer vores samlede miljøpåvirkning.


Vores nye anlæg i Makedonien vil spille en afgørende rolle i leveringen af vores produkter til nabolande som Kosovo, Serbien, Bulgarien, Grækenland og Albanien. Ved at producere lokalt vil vi reducere CO2-emissionerne i forbindelse med forsendelse og transport markant.


Vi er glade for at udvide vores produktionskapacitet i Makedonien og ser frem til at fortsætte med at udvikle banebrydende vedvarende energiløsninger, der hjælper med at beskytte planeten og forbedre folks liv. Tak fordi du var vidne til vores præstationer.

bottom of page