top of page

Effektiv snak om klimaforandringer

Mange mennesker tænker stadig på klimaændringer som noget fjernt, naturligt eller for stort til at forestille sig. Emission, CO2, netto kulstof, menneskeskabt er ikke ordene til at starte morgenen. Dette forhindrer os i at bekymre os om den største trussel mod vores planet. Hvordan føler man behovet for at starte det lige nu?

  • Første skridt er at bruge et simpelt sprog

Klima = ekstrem om

Opvarmning = overophedning,

Ren energi = billig energi

  • Andet trin er at forstå, at det berører dig personligt

Lokale oversvømmelser er vigtigere end global opvarmning. Te elskere, bemærk! Teen vil miste sin smagsrigdom, som følge af den globale temperaturstigning intensiveres. Forældre. Hold verden sikker, sund og levende for børnene. Det er indlysende, at alle har en grund til at bekymre sig.

  • Tredje. Forestil dig et tykt tæppe af kulstofforurening omkring Jorden, der farligt opvarmer planeten.

Lige nu varmes verden op til 100 gange hurtigere end tidligere. Det skyldes, at vi har brændt milliarder af tons kul, olie og naturgas, som frigiver kulstofforurening til luften, der fanger solens varme. Vores forurening bliver i atmosfæren som et tæppe. Lad os vågne op fra søvn sammen og smide dette tæppe af! Lad os sammen redde verden fra overophedning, før den bliver irreversibel. Der er én Jord, vi skal arbejde sammen for at redde den.

Ekstremt vejr er din personlige bekymring, fordi det kommer til at skade de mennesker og ting, du elsker.


DET ER IKKE JORD. DET ER OS.

DET SKER LIGE NU.

DET KAN LIGERES.

Det er ikke for sent at forhindre de værst tænkelige scenarier. Men for at gøre det skal vi stoppe med at forurene, og det betyder, at vi skal flytte fra fossile brændstoffer til det 21. århundredes rene, vedvarende energikilder. Som samfund har vi allerede teknologien til at opbygge en ren økonomi, der skaber millioner af job og en stabil verden. Hvorfor tager vi ikke udgangspunkt i vores eget miljø, fra vores hjem? TESUP er ved din side med de nyeste teknologiprodukter til denne forandring!


Kilder: https://www.youtube.com/watch?v=pmvJQ_JChiw


#tesup #electronics #renewableenergy #greenenergy #alternativeenergy #windenergy #windpower #windturbines #cleanenergy #cleanenvironment #electricalpower #electric generator #Atlas2.0 #AtlasX #Master940 #MasterX #Zeus3.0

#tesup #elektronik #vedvarende energi #grønenergi #alternativenergi #vindenergi #vindkraft #vindmøller #renenergi #rentmiljø #elektrisk kraft #elektrisk generator #Atlas2.0 #AtlasX #Master940 #MasterX #Zeus3.0
bottom of page