Hvad er der inde i en TESUP -turbine?

Du har uden tvivl set en dejlig TESUP -turbine udefra. I dagens blogindlæg vil vi dykke ned i møllens indvendige dele for at give dig en idé om, hvordan TESUP -møller ser ud indeni!


Vi starter fra toppen (et meget godt sted at starte efter min mening), ved vindmøllevingerne. Selvfølgelig kan du se disse udefra, men de giver et godt udgangspunkt for forklaringen. Møllevingerne fanger vinden og skubber mod knivene. Disse knive er fastgjort til en central aksel, så når de skubbes, roterer de akslen.


Vi kan følge akslen ned i turbinens hovedkappe. Langs akslen understøtter lejer mod ikke-nyttige vandrette kræfter og sørger for, at alt snurrer frit. Du kan se det meste af hovedlejet på ydersiden af ​​en Atlas 2.0.


På akselbunden er der monteret en gearkasse. En anden sekundær aksel fastgøres efter gearkassen. Gearkassen fungerer som en omformer mellem de to aksler og ændrer omdrejningshastigheden som følge af vinden på den primære aksel til en rotationshastighed, der er kompatibel med generatoren på den sekundære aksel.


Endelig løber den sekundære aksel gennem rotoren, der sidder i generatoren, roterer rotoren og genererer strøm. For mere information om generatorer, se vores blogindlæg "Vindmøllekomponent: 3 -faset generator"


Elektricitet strømmer derefter ud af din turbine til enhver brug, du kan lide!


Som du kan se, er selve vindmøllen ikke så kompliceret. Den vanskelige del er at få alle disse forskellige komponenter til at fungere effektivt alle sammen!
30 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle