top of page

Hvor bæredygtig er din livsstil?

Vi har forberedt en god test til dig. Som et resultat af denne test kan du se, hvor bæredygtig din livsstil er og forme den derefter.

Der er 15 spørgsmål i alt, og hvert spørgsmål har 3 muligheder. 1 betyder sjældent, 2 betyder nogle gange, og 3 betyder ofte eller altid.

Den højeste score, du kan få, er 45. Hvis du er mellem 15 og 25 år, har du brug for lidt mere støtte til at tilpasse din livsstil til en mere bæredygtig. Hvis du er mellem 25 og 35 år, har du det fint, men der er stadig plads til forbedringer! Hvis du er mellem 35 og 45 år, ved du, hvordan du lever et bæredygtigt liv!


Vi deler resultaterne i de følgende blogs, så følg med!Jeg har min egen taske med, når jeg skal ud og shoppe.

  • 1

  • 2

  • 3
Jeg bruger stofhåndklæder i stedet for papirhåndklæder, når jeg gør rent.

  • 1

  • 2

  • 3
Jeg lader aldrig vandet løbe, når jeg børster tænder.