top of page

Hvor mange vindmøller har du brug for til at drive et hus?

Dette er et vanskeligt spørgsmål! Der er mange forskellige faktorer, der påvirker antallet af vindmøller, der er nødvendige for at drive dit hus.

Vi tager det gennemsnitlige strømforbrug for et dansk hus: 480kWh pr. Måned, dette repræsenterer den samlede energi, dit hus bruger inden for en måned.


Installation af en AtlasX 750W vindmølle ville, hvis den konstant drejer med sin nominelle hastighed, generere 540kWh pr. Måned! Desværre er vinden ikke så forudsigelig. Vind kan ikke forventes at blæse konstant med tilstrækkelig hastighed til at dreje din vindmølle.


Så vi er nødt til at udarbejde en kapacitetsfaktor for vindmøllen: Procentdelen af tid, det forventes, at møllen drejer på en måde, der genererer strøm. For at gøre dette skal vi se på Danmarks kort over vindhastighed og tilgængelighed.


På grund af at AtlasX har en fremragende minimumshastighed på 4 m / s og et godt bladdesign, har AtlasX en god kapacitetsfaktor på ca. 30% i de fleste områder af Danmark.


Dette betyder, at vi kan forvente den ideelle kraftproduktion ved AtlasXs nominelle effekt på 750 W 30% af tiden. Som et resultat kan der genereres 160kWh af en enkelt turbine! Det betyder kun tre AtlasX-møller, der er nødvendige for at drive den gennemsnitlige husstand.


Der er et par andre faktorer at overveje, så sørg for at lave dine egne vindmølleberegninger til din applikation:

Vinden vil sandsynligvis være stærkere i de koldere måneder og svagere i sommermånederne, hvilket fører til mindre strøm. Selvom du potentielt kan generere mere energi, når vinden er stærkere at bruge, når vinden er svagere, efterlader dette dit system afhængige af batterier, der er dyre og ikke 100% energieffektive. Overvej at undersøge TESUPs fleksible solpaneler for at give dit system et løft i disse sommermåneder!

Dit energibehov kan afvige fra gennemsnittet, for eksempel hvis du har et større hus, der kræver mere opvarmning, belysning, ect ...


#AtlasX #windturbines #domesticpower #renewableenergy #windfarm #alternativeenergy #tesup #electricalpower #cleanenergy #installation #propertydevelopment

Seneste blogindlæg

Se alle