• Mert / TESUP®

Hybrid inverter / ladningsstyringsenheder kan beskadige vindmøllegeneratorer på grund af standsning!

Selvom disse hybride enheder kaldes multifunktionelle batterioverførere og solpanelopladningskontroller; Som det kan forstås af deres overkommelige priser, er deres hardwareindhold virkelig begrænset. Det fungerer ikke godt med vindmøllens dynamiske energiproduktion (variabel modstand og strøm).


Disse hybride multifunktionsomformere / opladningskontroller kan få adgang til vindmøller elektronisk via batterier og kan stoppe vindmøllerne (elektronisk kortslutningsbremsning) uventet, kontinuerlig bremse. Den stopper vindmøllen og tillader ikke, at den genererer energi. Vindmøllemotorer (generatorer) eller knivene vil blive tvunget til at stoppe uventet på grund af denne elektroniske kortslutningsbremsning fra hybridomformeren / opladeren og vindmøllens generator, eller knivene bliver helt sikkert beskadiget efter et stykke tid.Kortslutningsbremsning fra hybrid multifunktionsinverter / ladestyring; på grund af vinden og vindmøllen, der uventet tvinges til at stoppe forbi, kan beskadige generatoren, knivene eller monteringsstangen.


- Hvis vindmøllen ikke kan rotere på grund af den hybride multifunktionsomformer / ladestyring, kan energien ikke overføres nogen steder, og det vil beskadige generatoren som følge heraf.


- Hvis vindmøllen ikke kan rotere på grund af den hybride multifunktionsinverter / opladningsregulator, kan vindmøllen ikke rotere, og vindstyrken kan beskadige vinger eller monteringsstang i øjeblikket.Vindmøller kan ikke betjenes med disse multifunktionelle inverter / ladestyring, det er udelukket fra producentens garanti! Alle andre batteriomformere er velegnede til drift af vindmøller og er dækket af producentens garanti, undtagen disse hybride multifunktionsomformere / opladningsregulatorer!- Eksempel: Et dynamisk og variabelt effektkort - Vindmølle
- Eksempel: On-Grid vs Off-Grid System ComparisonBesøg denne side for at få en ordentlig inverter på nettet.

7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle