• nadiia19

Indflydelsen af ​​COVID-19 på vedvarende energi

Pandemien har haft stor indflydelse på ikke kun mange aspekter af det daglige liv, men også den måde, som mange industrier fungerer på. Som mange andre sektorer har der været ændringer i vedvarende energi over pandemien.


Pre-pandemi, vedvarende energi voksede med mange nye installationer, der åbnede hvert år over hele kloden. Drevet af en global stigning i støtten til miljøvenlige politikker og produkter investerede mange lande og forbrugere i vedvarende energi.


Desværre tjente pandemien til at bremse denne opadgående tendens med vedvarende energi. Mange entreprenører og fabrikker måtte stoppe arbejdet med vedvarende energiprojekter på grund af sociale afstandsforanstaltninger. Sammen med en tilbageholdenhed fra investorer til at bruge penge i recessionen forårsaget af pandemien og mange andre faktorer, blev fremskridtene med disse projekter bremset til en gennemgang.


Det er dog ikke alle dårlige nyheder! Da lande er begyndt at lette begrænsningerne, kan tingene gå i retning af lidt mere af deres normale tilstand, og industrien for vedvarende energi viser ingen tegn på at bremse. Mange lande introducerer nye regeringsfinansierede projekter for at hjælpe med at kickstarte deres økonomier med vedvarende energi, der er et centralt fokus for mange af disse projekter. Øgede investeringer i sektorerne for vedvarende energi vil se en meget større kapacitet af grøn elektricitet over hele planeten, hvilket hjælper med at reducere antallet af skadelige kul- og gaskraftværker.


Så på kort sigt, som mange industrier, har vedvarende energi lidt under COVID-19-pandemien. Der kan dog være nogle skjulte fordele på længere sigt for branchen. Vi bliver bare nødt til at vente og se!

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle