top of page

Inspirerende kraftværk bygget med TESUP-produkter - Lær fra en værdsat kunde

Forestil dig et bæredygtigt kraftværk, der udnytter det ubegrænsede potentiale i vedvarende energi. I Europa har vores værdsatte kunde gjort sin vision til virkelighed ved at bygge et banebrydende kraftværk ved hjælp af avancerede TESUP-produkter. Beliggende på bølgende grønne bakker står deres ejendom nu som et vidnesbyrd om det enorme potentiale i ren energi.De har truffet det rigtige valg ved at omdanne deres jord til et blomstrende knudepunkt for vedvarende energi med livgivende elektricitet med TESUP. Lad os se nærmere på, hvorfor TESUP-produkter er det perfekte valg til dette projekt:


TESUP Magnum 5 horisontal vindmølle


Vores MAGNUM 5 horisontale vindmølle er et sandt vidunder, designet til at levere den mest pålidelige og effektive vindkraftproduktion. Som verdens stærkeste vindmølle og mest holdbare horisontale vindmølle kan den prale af den laveste startvindhastighed, hvilket gør den til et optimalt valg til vindmølleparker. Den kan levere en selvstændig elproduktionskapacitet på 5 kW, og da rotationen begynder ved en vindhastighed på kun 3 m/s, sikrer møllens store vindfangsområde en jævn og uhindret bevægelse. Den er fremstillet af korrosionsbestandig kulfiber og kan fungere fejlfrit selv i iskolde temperaturer helt ned til -50 °C. Dens holdbarhed er kombineret med et letvægtsdesign og en støjsvag driftsmekanisme, hvilket gør den til en harmonisk tilføjelse til ethvert miljø.


TESUP semifleksibelt solcellepanel


Vores solpanel tilbyder uovertruffen alsidighed og effektivitet. Med en bemærkelsesværdig effekt på 205 watt pr. kvadratmeter er det i stand til at forsyne forskellige elektriske apparater med strøm og oplade batterier og invertere. Det, der adskiller den fra mængden, er dens fleksibilitet og lette design, der kun vejer 2 kg med en tykkelse på kun 1,39 mm. Denne fleksibilitet gør det muligt for den at tilpasse sig formen på enhver overflade, hvilket gør den ideel til at bygge vægge, buede tage, både og vindmølleparker. Selv i svagt lys og overskyede forhold reducerer den specielt strukturerede overflade lysrefleksioner og forbedrer ydeevnen.


Hos TESUP mener vi, at vedvarende energi skal være tilgængelig for alle. Derfor er vores produkter designet til at være overkommelige, hvilket gør dem til et fremragende valg for dem, der ønsker at bygge et kraftværk. Med TESUPs engagement i kvalitet, pålidelighed og omkostningseffektivitet var vores kunde i stand til at bygge sit kraftværk uden problemer. At bygge et vedvarende energianlæg med TESUP-produkter er ikke længere en fjern drøm, men et realistisk mål takket være vores usædvanligt prisvenlige tilbud.


Deltag i revolutionen inden for vedvarende energi med TESUP. Vores innovative og pålidelige produkter, der bakkes op af mange års erfaring og ekspertise, forandrer den måde, vi udnytter ren energi på.
bottom of page