top of page

Vi præsenterer TESUP's seneste innovation: IoT-projekt til kontrol af vindmøller

Glem alt, hvad du nogensinde har set! Vi bringer ny teknologi til dig. Forestil dig, at du kan styre din vindmølle direkte fra din telefon. Med vores innovative IoT-projekt (Internet of Things) er TESUP klar til at revolutionere den måde, du interagerer med din vindmølle på, og gøre det mere praktisk og effektivt end nogensinde før. Ved hjælp af en simpel QR-kodescanning vil kunderne ubesværet kunne få adgang til vindmølledata i realtid, hvilket giver dem værdifuld indsigt og kontrol.Fjernbetjening lige ved hånden:


Forestil dig dette scenarie: Du er udendørs, og du har brug for at stoppe din vindmølle hurtigst muligt. Du ville være nødt til at skynde dig hjem for at stoppe den manuelt. Men nu, takket være TESUP-appen, kan du fjernstyre din vindmølle og stoppe den øjeblikkeligt under specifikke forhold ved hjælp af applikationen på din telefon. Bekvemmelighed og kontrol har aldrig været mere tilgængeligt.


Enhedsbaseret og lokationsbaseret indsigt:


TESUP-appen vil tilbyde personlige data og indsigter baseret på enhedens specifikationer og brugerens placering. Hold dig informeret om vindhastighed, solindstråling, temperatur og meget mere, alt sammen skræddersyet til din specifikke opsætning. Med denne omfattende information vil du få en dybere forståelse af din vindmølles ydeevne og samlede effektivitet.


Udviklingen af dette transformative IoT-projekt har været en intens rejse for TESUP. Men vores dedikation til at betjene vores kunder bedre og integrere banebrydende teknologier i vores daglige liv har drevet vores fremskridt. Vi er begejstrede for at kunne meddele, at dette unikke projekt, som er uden sidestykke på markedet, snart bliver en realitet og sætter nye standarder i vindmølleindustrien.


Ved at give kunderne adgang til realtidsdata, fjernstyringsfunktioner og personlig indsigt er vi fast besluttede på at løfte din vindenergioplevelse som aldrig før. Hold øje med den forestående lancering af dette banebrydende projekt, der vil sætte en ny standard for branchen.


bottom of page