Skal jeg bruge en opladeregulator?

Opsætning af vindmøller kan nogle gange virke lidt kompliceret med alle de forskellige komponenter, du kan have brug for eller have lyst til til din strøminstallation. TESUP mente, at det ville være nyttigt at give lidt mere baggrund om nogle af komponenterne.

Til at begynde med, hvad er en ladestyring? Har du brug for en? Og hvor kan du få en?


En ladestyring er en elektrisk enhed, der er forbundet i et system mellem en vindmølle og et batteribaseret el -lagringssystem. Det overvåger konstant dit batteris spændingsniveau, og sørger for at det ikke overstiger farlige niveauer. Hvis spændingen går for højt, aflader ladestyringen den overskydende elektricitet ved at sende elektriciteten til en "dump" -komponent (f.eks. Et varmeelement). Dette sikrer, at dine batterier ikke bliver beskadiget, når du oplader dem med din vindmølle.


Du skal bruge en ladestyring, hvis du planlægger at oplade batterier med din vindmølle. Batterier er særlig almindelige i off-net-systemer, da de kan lagre energi til senere brug uden at stole på et elektrisk net.


Du kan nemt købe en ladestyring ved at tilføje en til din ordre, når du køber din vindmølle. Marker blot afkrydsningsfeltet for ladestyringen, før du tilføjer din vindmølle til kurven, og der vil blive tilføjet en passende ladestyring til din ordre! Den spænding, du vælger, afhænger af den maksimale spænding, du gerne vil have dit batterisystem til at fylde på.


#electricalcomponents #off-grid #renewableenergy #chargecontroller #windturbine #windpower #energy #electricalpower #wind #betterfuture #betterenvironment #batterystorage #off-gridsystem #powermanagement #safetyequipment