top of page

Taginstallationer til vindmøller


"Hvor skal man installere en vindmølle?" "På taget, med tårn eller ved hjælp af en stang?" normalt er disse spørgsmål, når du allerede ved, hvilken slags vindmølle du vil have, og det andet trin i TESUP Din trinvise guide til at købe en vindmølle!


At søge efter et sted at installere en vindmølle og få den maksimale effekt kræver noget viden og øvelse for at få det til at lykkes. TESUP-ingeniører samlede de mest almindelige cases og værdifulde anbefalinger for at bruge den minimale plads med det maksimale udbytte i processen med vindmølleinstallation.Der er to typer vindmøller, som vi vil zoome ind: vandret og lodret.

Lad os først se kravene til installation af vandrette vindmøller og potentielt gode steder til montering.Horisontale vindmøller: MAGNUM5 og MasterX


Bemærk: TESUP monteringsstang eller enhver anden monteringsstang er påkrævet.


Hvis din monteringsstang er højere end 1410 mm, skal ståltovene bruges. Mindst 3 reb til at holde hele konstruktionen ved høje vindhastigheder. Derudover skal du tænke på, hvordan du gør det let at nå til stormtilstanden at skille turbinen ad til jorden.

At have en rummelig altan kan også være et sted for din WT.

I dette tilfælde skal du sætte det højere for at undgå turbulensområder, hvilket betyder kaotiske vindstrømme. For vandrette vindmøller vil konstant ændring af vindretningen skade dens generator.

Tæt på den lave væg

Boring af huller i væggen og montering af vindmøllestangen med skruerne.
Casestudie


Forestil dig, at dette er dit hus. Hvor ville du placere en vindmølle? Vælg et sted, og lad os fortsætte.


For eksempel vælger du en af disse spots: tag og skorsten. Lad os se, hvilken der er korrekt?


Det rigtige svar er det andet. På skorstenen. For det første er tagsten som underlag for monteringsstangen ikke en god mulighed, da der kræves en flad overflade til TESUP-stangen. For det andet, jo mere åben plads du har uden bygninger, træer eller andre forhindringer, der forhindrer vindstrømmen, jo mere energi vil du høste.Lodrette vindmøller: Atlas4.0, AtlasX


Atlas4.0 og AtlasX monteringssokkel har skruehuller og bundmonteringsstang. Du behøver ikke at ændre noget med vindmøllen. Enhver type flad overflade på taget kan bruges som monteringssted.


Nogle eksempler på tagmontering af Atlas2.0 og AtlasX vindmøller.


Hvis du er i tvivl, tilbyder TESUP en praktisk service til at hjælpe dig med den bedste placering af vindmøller og fleksible solpaneler.


Tjek det her:


Som en bonus for at løse opgaven download TESUP E-Magazine gratis

bottom of page