top of page

TESUP forbedrer sin produktion!

Laderegulatorer har altid været en integreret del af TESUP vindmøllesystemer. Derfor er TESUPs næste udvikling at forbedre sine laderegulatorer og fremstille PCB'erne internt!


Dette giver TESUP mulighed for bedre at kontrollere kvaliteten af sine produkter og sikre, at du får en laderegulator, der er din vindmølle værdig!


Ikke kun det, men den klassiske TESUP-ladecontroller får et redesign! Designet er ikke helt klar endnu, så du må vente og se, hvad vi har i vente. Jeg kan fortælle dig, at en nyere moderne sag vil blive introduceret med analoge målemuligheder!Denne nye opladningscontroller vil være perfekt til strømopsætninger uden for og på nettet. I en opsætning på nettet sikrer laderegulatoren, at de korrekte effektniveauer modtages af din netinverter. I et off-grid system sørger det for, at dine batterier ikke er overopladede.


Med så vigtige job er det vigtigt at få den rigtige controller til dit system. TESUP-controllere er bygget til at styre TESUP-turbiner, så de vil være et fremragende match!