top of page

TESUP investerer i at skabe et mere sikkert produkt

Kvaliteten og sikkerheden af TESUP produkter er meget vigtig for os, vi fortsætter med at investere i vores produkter med €22.000 købet af en ny pakkemaskine!


Vores nye FOAMplus bokspakker producerer skumpuder til korrekt at sikre TESUP-produkter til forsendelse. Når de placeres i en kasse med en genstand og opvarmes, udvider skumpuderne sig for at fylde resten af emballagen, hvilket sikrer, at genstanden ikke kan bevæge sig rundt og blive beskadiget, mens den transporteres. Dette sikrer, at din nye TESUP-vindmølle kommer til dig i perfekt stand!

Sammen med vores robuste papkasser giver det nye skumbaserede pakkesystem en behagelig pasform til delen indeni. Skummet har den ekstra fordel, at det beskytter produktet mod væskeindtrængning ved at absorbere enhver væske, der ellers kunne beskadige produktet! Som et eksempel vil enhver regn, der måtte være faldet på kassen under transport, blive absorberet sikkert.


Emballering på denne måde er ikke kun sikrere, det er også hurtigere! Forscannede produktgeometrier kan gives til maskinen for at sikre, at den korrekte mængde skum sprøjtes ind, noget der ikke var muligt tidligere, hvilket hjælper operatører med hurtigt at pakke dine nye energiprodukter. En bredere to-films bredde gør det muligt at bruge større emballagemateriale, hvilket giver mulighed for mere effektiv pakning af kasser. Disse nye forbedringer hjælper blandt andet TESUP med at pakke din ordre og sende den hurtigere afsted, så du kan have dit nye produkt klar til installation så hurtigt som muligt.


bottom of page