top of page

TESUP-møller i nødsituationer

Gennem vind, regn og sne kan man stole på TESUP-møller for at fortsætte! Derfor har en indflydelsesrig statslig katastrofehjælpsorganisation besluttet at købe en række vindmøller fra TESUP! Når naturkatastrofer rammer, ødelægger de ikke kun hjem, samfund og levebrød, de forstyrrer også infrastruktur og elnet. Det kan gøre det meget svært at få hjælp til de mange mennesker, der har brug for det i kølvandet på katastrofen. Mange af de teknikker, der anvendes af katastrofehjælpsindsatsen, er centreret omkring elektriske enheder, såsom bærbare, håndholdte radioer.


TESUP-møller i nødsituationer


Det er vigtigt, at disse livreddende enheder til enhver tid kan oplades. Katastrofehjælpsorganisationer kan hurtigt og nemt opsætte midlertidige kraftværker ved blot at opsætte en selvstændig TESUP-vindmølle og ladestyret batteri. Disse stationer kan bruges til at oplade radioer, batterier og telefoner, hvilket hjælper med redningsarbejdet!
Forsyning med livreddende enheder


Det er ikke kun vigtigt at få folk ud af farezoner, men også at sikre, at de har et sikkert sted at opholde sig, indtil de kan komme på fode igen. En bærbar strømkilde, såsom en TESUP-turbine, kan bruges til at skabe en semi-permanent strømkilde til midlertidige indkvarteringssteder. Dette kan give folk mulighed for at oplade deres telefoner for at ringe til deres kære eller give lyskilder ved at levere elektricitet, selv når nettet er nede. At have lokalt genereret strøm i en situation som denne er en meget nyttig måde at holde folk godt tilpas.


Efterhånden som naturkatastrofer bliver mere og mere almindelige og udbredte, efterhånden som verden varmes op, er det meget vigtigt at være forberedt på disse uheldige situationer og omstændigheder. At have en strømkilde, der ikke er afhængig af nettet, kan være nyttigt, især hvis nettet er ustabilt. Det kunne være værd at undersøge købet af en mølle til dit hjem. For at sikre, at du har en backup-energikilde i tilfælde af netsvigt, naturkatastrofer eller ej, hvilket giver dig varme og lys gennem den vanskelige situation.


For mere information om, hvordan myndigheder bruger katastrofeberedskabsteknologi, se denne artikel!


Vindkraft og naturkatastrofer


Hidtil har den pågældende katastrofehjælpsorganisation været interesseret i MasterX-, AtlasX- og Magnum 5-møllerne. Dette er gode valg af turbine til denne applikation, deres lave startvindhastigheder sikrer, at de kan levere en kontinuerlig strømkilde. Med deres høje vindhastighedstolerance velegnet til vejrets sporadiske natur efter store katastrofer.


Disse møller blev anbefalet til det statslige agentur gennem militæret i det samme land, som tidligere har haft erfaring med at bruge nogle TESUP-møller. TESUP-møllerne blev sat ind i et barsk ørkenmiljø til stor succes! Viser stor holdbarhed og pålidelighed under selv disse barske forhold.


Du kan finde disse møller i TESUP butikken, hvis du er interesseret i at finde ud af mere!Disaster Relief Agency og vindmøller

Når du oplever en naturkatastrofe, er der flere trin i rednings- og genopretningsindsatsen. Den første fase, umiddelbart efter katastrofens begyndelse, er eftersøgnings- og redningsfasen. I denne fase kommer uddannede professionelle indsatshold og lokale beredskabstjenester til stedet og sørger for sikre mennesker, der er i fare. Dette kan involvere dage til ugers søgninger efter forsvundne personer. Kommunikation mellem teams er bydende nødvendigt på dette stadium. En bærbar kilde til elektricitet såsom en vindmølle er fantastisk til at drive kommunikationsenheder såsom radioer, som tidligere nævnt, eller en mere permanent central kommunikationshub.


Efter denne indledende fase er nødhjælpsfasen. Dette indebærer at give ofre for katastrofen tilstrækkelig pleje til at holde dem i live og har det godt. Husly, mad, vand og medicin er nøgleaspekter af denne fase. Midlertidig magt er afgørende på dette stadium for at give lys, varme og komfort til flygtninge. En lille TESUP-vindmølle kan levere nok strøm til at oplyse et rum, forsyne en lille varmelegeme eller oplade personlige enheder. Dette er især nyttigt i betragtning af hvor hurtigt og nemt det er at opsætte denne form for system.


Et interessant papir, der studerer vindmøllers anvendelighed til nødgenvinding, kan læses her!


Så hvordan kan en TESUP-turbine ellers bruges i en nødsituation?


Efter at denne periode er stabiliseret til det punkt, hvor katastrofeofre ikke længere er bekymrede for deres liv og overlevelse, begynder de tidlige bedringsstadier. Folk, der har mistet deres hjem til katastrofen, begynder at genopbygge og komme sig. Da elnettet sandsynligvis vil blive beskadiget på dette stadium, hvor reparationer tager lang tid at fuldføre, er en alternativ elektricitetskilde en god kickstart for en familie eller et samfund i bedring. Dette vil normalt blive leveret af en generator, der kører på diesel eller benzin. Denne løsning kan være støjende, forurenende for familierne og er generelt ikke en ideel måde at levere elektricitet på.


Efterhånden som lokalsamfundene genopbygges til midt- og sene genopretningsfaser, kan vedvarende energikilder såsom sol- og vindkraft integreres i lokalsamfundene og generere strøm bæredygtigt uden at være afhængig af et nationalt net. Dette vil give lokalsamfundenes modstandskraft i tilfælde af en lignende hændelse i fremtiden, hjælpe med at redde liv og skabe velstående områder for mennesker at leve i. Som du kan se, ville TESUP-møller være en stor hjælp i nogle af disse situationer! Især når de implementeres på en organiseret måde af et beredskabsbureau.


TESUP og dets kunder


TESUP er meget begejstret for at arbejde sammen med den statslige myndighed om et så vigtigt og virkningsfuldt projekt! TESUP håber at arbejde på lignende projekter i fremtiden! Denne kunde er blot den seneste i en allerede lang liste af virksomheder og universiteter, der har købt og brugt TESUP-produkter. Hvis du kunne være interesseret i at arbejde med TESUP, tøv ikke med at kontakte og slutte dig til TESUP-fællesskabet.