top of page

TESUP og Home Energy Unit

TESUP har altid søgt at innovere inden for industrien for vedvarende energi. Ved at bringe nye teknologier på bordet kan TESUP fortsætte mod sit mål om at gøre verden til et bedre sted gennem miljøvenlige, rene vedvarende energiløsninger. TESUP er forpligtet til at bringe brugervenlige, attraktive energigenereringssystemer til manges hjem og virksomheder. Den seneste udvikling er den eneste meget nyligt annoncerede Home Energy Unit. Denne selvstændige enhed kan generere og administrere elektricitet, helt på egen hånd! Dette er en fantastisk løsning for dem af jer, der er bekymrede for, hvordan man bedst opsætter et vedvarende energiproduktionssystem derhjemme, da alle trin er lagt ud for dig, samt alt hvad du har brug for mærket i den rigtige position.

Hjem Energienhed


Home Energy Unit er et system, der består af et monteringskort, som indeholder en række komponenter, der er nødvendige for succesfuldt at generere strøm på farten. Monteringsbrættet er udstyret med en power inverter og laderegulator for at sikre jævn og sikker elproduktion samt sikker produktion af strøm. Tavlen har plads til et TESUP fleksibelt solpanel, der kan fastgøres direkte til monteringstavlen eller er kompatibelt med alle TESUP-vindmøller, ved blot at forbinde til laderegulatoren. Men hvorfor bare have en, Home Energy Unit kan understøtte en vindmølle og et solpanel på samme tid!


Den største fordel ved det selvstændige, sammenpakkede system er evnen til at transportere hele systemet og placere det, hvor du vil! Måske vil du have noget ekstra gebyr for din telefon over en lang dag i parken? Intet problem! Du skal bare opsætte Home Energy Unit ved siden af ​​din picnic og lade den oplade væk. Måske er du den stolte ejer af et el-køretøj, men du har svært ved at finde ladestandere på din vej til arbejde? Heller ikke et problem, bare kør ind på en parkeringsplads, få din Home Energy Unit ud af bagagerummet og sæt stikket i! Din bil bør fyldes op på ingen tid.Mens verden søger at reducere klimaændringer, der forårsager emissioner i alle sektorer, har verden kigget på luftfarten for at se, hvordan fly potentielt kan forurene lidt mindre. Desværre er mange små personlige fly afhængige af dieselmotorer (som producerer en stor mængde forurenende emissioner), da disse er de eneste motorer, der fungerer til flyene. Der er sket udvikling for at introducere elektrisk drevne fly med motordrevne motorer i hobby- og småflyindustrien. For nylig er et lille elektrisk drevet fly blevet brugt til den første kommercielle elektriske flyrute nogensinde på Orkneyøerne i Skotland!


Denne spændende nyhed har været med til at styrke luftfartsindustrien og sikre fremtiden for små fly i luftrum rundt om i verden. Dette er også et godt tegn for hobbyflypiloter, der elsker at flyve med fly, men bekymrer sig om de skadelige emissioner, som deres fly udsender. De kan snart udskifte deres fly med elektrisk drevne! Potentielt reducere deres emissioner drastisk og reducere mængden af ​​luftforurening og klimaændringer, bidrager deres fly med. Med disse fordele kan det blive mere almindeligt for folk at eje deres helt egne elektrisk drevne fly i den nærmeste fremtid!

Ansøgning

Hvis du nu vil, forestil dig et øjeblik, at du tog en flyvning i dit helt eget elektriske fly, du flyver ud på landet for at nyde en dejlig picnic med dine venner. Desværre for dig er dine landingsområder begrænset til de flyvepladser, som allerede har elektrisk opladningsinfrastruktur på plads, hvilket kan være et problem på landet. Heldigvis tog du din Home Energy Unit med! Du kan blot tage den ud af dit fly, sætte den op i nærheden, tilslutte Home Energy Unit til dit fly og fylde den op med nok strøm til at få dig hjem!


Hvad nu med de mennesker, der elsker lidt eventyr, men som heller ikke er så stor fan af højder og foretrækker en mere funderet tilgang til deres eventyr? Nå, fortvivl ikke! Du kan simpelthen tage til havet i stedet for himlen! Elektrisk drevne både har været almindelige i maritime omgivelser i lang tid. Dette gør dem gode til at lade dem op på farten ... eller på sejlet med en bekvemt placeret Home Energy Unit på bådens dæk! Du kan endda bruge din Home Energy Unit på en benzin- eller dieseldrevet båd til at generere noget strøm til din telefon!
For de mindre eventyrlystne blandt jer, der foretrækker at bo rart og hyggeligt derhjemme, er Home Energy Unit også et godt valg for dig! (Som du kunne forvente af en HOME Energy Unit!). Enhver med lidt ledig plads omkring deres hus og virksomhed kan hurtigt installere en Home Energy Unit på deres indkørsel eller have og begynde at generere noget ekstra strøm. Dette kan bare være, mens det er solrigt eller blæsende udenfor, og gemmer Home Energy Unit inde, når der er mindre gunstige forhold.

Gennemsigtigt fleksibelt solpanel (fremstillet i Europa, højteknologisk)


Alternativt kan du permanent efterlade Home Energy Unit i din have eller indkørsel og have en kilde til ren, vedvarende energiproduktion hele året rundt (med noget ekstra vandtætning). Da Home Energy Unit er designet til at sidde på jorden, er det meget nemt at vedligeholde og få adgang til uden at skulle gå ind i ledningerne i dit hus. Så som du kan se, har den nye TESUP Home Energy Unit et stort antal anvendelsesmuligheder fra fly til biler til telefoner og mere.


Hvis du er interesseret i Home Energy Unit, så hold øje med TESUP butikssiden for at lære mere. Flere opdateringer kommer snart!