top of page

Tesup opnår en ny milepæl med åbningen af endnu en produktionsfacilitet i Europa!

Vi øger antallet af vores produktionssteder måned for måned!


Produktionsområderne for succesrige vækstvirksomheder bør løbende udvikle sig. Derfor har vi, som en hurtigtvoksende virksomhed, der har rekordsalg hver måned, endnu en produktionsfacilitet til at imødekomme vores kunders efterspørgsel og drive den bæredygtige energiomstilling.

Vi er kendt for vores innovative produkter og engagement i bæredygtighed, og vi er stolte af at have rekordstore salgstal, som afspejler vores hurtige vækst og stigende popularitet blandt kunderne. I lyset af denne succes havde vi brug for endnu et større og fuldt udstyret anlæg, hvor vi kunne fortsætte med vores masseproduktionslinje. I dag er vi begejstrede for at kunne annoncere åbningen af en ny state-of-the-art produktionsfacilitet, designet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter TESUP-produkter og accelerere verdens overgang til bæredygtig energi.


Det nye anlæg vil give os mulighed for at øge produktionen og give vores kunder endnu mere miljøvenlige og energieffektive produkter. Vi er dedikerede til at have en positiv indvirkning på miljøet og er forpligtet til kun at bruge bæredygtige materialer og metoder i alle aspekter af vores drift.


Med denne nye facilitet har vi som mål at nå mere end 300 MW månedlig produktionskapacitet for vindmøller.


Med vores stærke salgstal, innovative produkter og engagement i bæredygtighed er vi klar til endnu mere succes og vækst i de kommende år. Åbningen af den nye produktionsfacilitet er et skridt mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid, og vi ser frem til at arbejde sammen med jer, kære kunder og partnere for at drive denne omstilling.


Vi er stolte af at ekspandere i alle aspekter af vores forretning. Succes kræver nye muligheder og vækst, og vi tøver aldrig med at tage endnu et skridt mod succes.