TESUP's anbefalinger om installation af vindmøller

Placeringen af dine lodrette og vandrette vindmøller kan have stor indflydelse på, hvor meget kraft de genererer. Vindhastighed er en meget vigtig faktor i hvor hurtigt din turbine drejer og derfor hvor meget kraft den producerer.


Placering af din AtlasX på toppen af en glat bakke eller skråt tag kan øge den kraft, den genererer betydeligt. Når vinden nærmer sig turbinen, skynder den sig langs tagoverfladen, så din vindmølle kan dreje hurtigere og generere mere kraft. Dette er det ideelle sted for AtlasX vindmølle!

Hvis der anvendes flere AtlasX-vindmøller i nærheden af hinanden, skal de arrangeres, så de ikke er medvind mod hinanden så meget som muligt. Luften, der kommer ud af en vindmølle, er meget turbulent og ikke god til elproduktion.Du bør undgå at placere AtlasX ved kanten af en klippe eller kanten af en fladt tagbygget bygning. Vinden vil ramme siden af klippen og reducere vindhastigheden på din AtlasX samt generere en stor mængde turbulens, hvilket reducerer effektiviteten af din turbine.Målet er at placere din TESUP vindmølle så højt som muligt, på taget af en bygning eller på en enkeltstående stolpe er fantastisk! Vindhastigheden er langsomst på jordoverfladen, så det skal maksimere vindhastighed og kraftproduktion, hvis du sørger for at turbinen er så højt som muligt.


En vandret vindmølle bør ikke placeres bag forhindringer (som bygninger eller træer). Hvor det er muligt, skal din vindmølle placeres ti gange forhindringens højde væk fra forhindringen for at minimere virkningen af turbulensen fra forhindringen på turbinen. Turbinen kan også placeres på en stang, så den er over forhindringens højde.

.

#energibenergi #vindkraft #vindmøller #vindfarm #hjemstyrke #alternativenergi

#installation #tesup #cleanfuture #cleanenergy #electricalpower #greenenergy #AtlasX #MasterX