top of page

TESUP styrker verden med 6 nye CSR-projekter

Som den globale leder inden for rene energiprodukter til husholdninger begiver vi os ud på en ambitiøs og styrkende rejse med vores CSR-initiativ (Corporate Social Responsibility). Vores mission er at gøre ren energi tilgængelig og overkommelig for alle, uanset deres placering eller indkomst. TESUPs vision er at se sine rene energiprodukter revolutionere husholdninger over hele verden. For at realisere denne vision har vi annonceret seks nye CSR-projekter, der hver især er rettet mod et socialt sårbart sted på hvert kontinent. Disse projekter vil levere rene energiprodukter, herunder fleksible solpaneler og vindmøller, til samfund, der står over for udfordrende levevilkår. Initiativet søger at hæve levestandarden, sundheden, uddannelsen og indkomstmulighederne for disse samfund og bringe dem et skridt tættere på bæredygtighed og empowerment.En global vision for ren energi:


TESUPs mission er forankret i troen på, at ren energi skal være tilgængelig for alle. Vi forestiller os en verden, hvor alle husstande drager fordel af vores rene energiprodukter, uanset geografiske grænser. Ved at give folk mulighed for at producere deres egen elektricitet, sigter vi mod at fremme bæredygtige levevis og bidrage til en renere og grønnere planet.


Projekter med et formål:


TESUPs CSR-initiativ vil lancere en række projekter på tværs af seks kontinenter: Amerika, Afrika, Europa, Asien, Australien/Oceanien og Antarktis. Hvert projekt vil fokusere på et sted, der står over for social sårbarhed og ekstreme udfordringer. Ved at levere rene energiprodukter, såsom fleksible solpaneler og vindmøller, sigter disse projekter mod at forbedre adgangen til basale tjenester som sanitet, belysning, køling og kommunikation. Den forandring, som disse produkter medfører, vil forbedre levevilkårene og åbne op for nye muligheder for sundhed, uddannelse og økonomisk vækst i disse samfund.


Antal mennesker med og uden adgang til elektricitet

Verden, 1998-2021


Lokalt samarbejde for global indflydelse:


TESUP forstår vigtigheden af lokal ekspertise og engagement for at sikre, at CSR-projekter bliver en succes. Vi vil samarbejde med lokale organisationer og myndigheder i hver målregion for at identificere de mest fortjenstfulde samfund. Ved at samarbejde med etablerede enheder sigter vi mod at udvide rækkevidden og påvirke så mange liv som muligt positivt. Derudover vil modtagerne modtage træning og løbende støtte til at bruge og vedligeholde de rene energiprodukter, hvilket sikrer en bæredygtig effekt på lang sigt.


Ceará - Lys på vejen:


Vores første projekt er allerede i gang i Ceará, en stat i den nordlige del af Brasilien. Ceará er kendt for sine udfordrende levevilkår, hvor over halvdelen af landbefolkningen ikke har adgang til det offentlige vandforsyningsnetværk. TESUP's beslutning om at lancere projektet her skyldes regionens rigelige sol- og vindressourcer, der er perfekte til at udnytte energi gennem fleksible solpaneler og vindmøller. Ved at bringe rene energiløsninger til Ceará sigter vi mod at give befolkningen mulighed for at generere deres egen elektricitet og dermed skabe en positiv afsmittende effekt på deres livskvalitet.Spredning af virkningen - rejsen forude:


Mens vores første projekt er i gang i Ceará, gør vi os klar til at annoncere vores næste projekter på andre kontinenter. Ved løbende at udvide CSR-initiativerne håber vi at kunne inspirere alle til at gå sammen om at skabe en verden, hvor ren energi er tilgængelig for alle.


Støtte til visionen:


TESUP opfordrer alle til at være en del af denne transformative bevægelse. Hvis du vil vide mere om initiativet eller støtte det, kan du besøge vores hjemmeside. Hold dig opdateret med inspirerende historier fra projekterne ved at abonnere på TESUP's blog og følge os på Instagram og Facebook.


TESUPs CSR-initiativ er et stærkt skridt i retning af at styrke socialt sårbare samfund med rene energiløsninger. Ved at oplyse liv over hele kloden baner TESUP vejen for en bæredygtig fremtid, hvor ren energi er en grundlæggende rettighed for alle. Gå sammen med TESUP i vores mission om at gøre verden til et bedre sted med ren energi!
bottom of page