top of page

Tips fra en vindmølletekniker


Det kan være vanskeligt at sikre, at dine vindmøller installeres og vedligeholdes korrekt, hvilket hjælper dem med at leve et langt liv med strøm til dig. I dag vil vi foreslå nogle tips, der vil sikre, at din turbine med glæde snurrer væk i de kommende år!


Montering af din turbine:

Det er meget vigtigt at forankre sin turbine korrekt og med det rigtige udstyr. Forkert forankring af din turbine kan resultere i skader på din turbine eller din ejendom. Fastgør din turbinebase til et stærkt materiale for at forankre din turbine korrekt (f.eks. er det meget mere sikkert at bolte din turbine til en betonkonstruktion end at bolte til en spinkel træ).

TESUP kan levere en monteringsstang til at fastgøre din vindmølle direkte til. Dette er velegnet til flad jord eller flade tagkonstruktioner såsom campingvogne. Montering af din turbine på en monteringsstang vil øge vindhastigheden ved din turbine, hvilket hjælper den med at generere mere strøm! Hvis du gerne vil montere din turbine på et skrå tag, anbefaler vi en skræddersyet løsning afhængigt af dit tag, da passende beslag kan variere mellem tagformer. Hvis du er usikker på mølleplacering eller forankring, tilbyder TESUP konsulentydelser samt redigering af billeder af din ejendom for at vise dig potentielle vindmølleplaceringer! Disse tjenester kan findes ved at følge nedenstående links.


https://www.tesup.com/wind-and-solar-energy-lectures-tesup-university


Montage:

TESUP-møller leveres delvist samlet ved levering, så en del montering er påkrævet. Når du samler din turbine, skal du sørge for at have alle forbindelser strammet ordentligt (men ikke for stramme, da dette kan belaste strukturen af turbinen). En god tommelfingerregel er at spænde hele vejen, indtil du ikke kan stramme fastgørelseselementet længere, og derefter løsne bolten en halv omgang bagud.
bottom of page