top of page

Total energiproduktion fra TESUP -produkter verden over

Har du nogensinde spekuleret på, hvor stor en indvirkning TESUP virkelig har på produktion af vedvarende energi i hele verden? Undrer mig ikke mere! I dette blogindlæg vil vi tjekke ind for at se, hvor meget energi de tusinder af TESUP vindmøller genererer i deres respektive hjem rundt om i verden!


I alt kunne TESUP -møller producere 3.800.000 watt elektricitet i løbet af et givet sekund! Det svarer til svimlende 3,8 MWh i timen, 90,9 MWh om dagen og 33,2 GWh om året!


For at give lidt kontekst til så store tal. Den mængde elektricitet kunne drive Danmark med lidt energi til overs! Det kan også bruges til at imødekomme elbehovet i 12.296 gennemsnitlige europæiske husstande!


Bæredygtig elproduktion er vigtig for TESUP, vi vil sammenligne mængden af ​​fossile brændstoffer, der skulle brændes for at generere denne strøm. Det ville kræve 3800 naturgasgeneratorer med en effektværdi på 1000kW for at følge med i effekten produceret af TESUP vindmøller. Disse generatorer skulle brænde 382 kubikmeter hvert sekund naturgas for at køre med fuld kapacitet!


Ved at producere strøm ved hjælp af TESUP -produkter har vores kunder været med til at reducere de globale emissioner med 840,4 kg CO2 hvert sekund! Hvis man ser på denne værdi i løbet af et år, ville det udgøre 26.500.000 tons kuldioxid! Et imponerende antal faktisk, og det nævner ikke engang reduktionen i andre forurenende stoffer!Seneste blogindlæg

Se alle