top of page

Vi sammenlignede TESUP turbiner!

Har du nogensinde undret dig over, hvordan TESUP-møller står over for hinanden? Nå, vores TESUP-team har dig dækket med denne dejlige side om side sammenligning af hver af denne måneds bedst sælgende, mest populære turbiner. Hav et ur!For at sætte nogle af disse tal i sammenhæng:


Det første tal, spændingen, er vigtigt, når du vælger et kompatibelt strømsystem med din turbine. For eksempel bør en laderegulator, der bruges i forbindelse med turbinen, klassificeres til den passende spænding. Heldigvis er dette ikke sådan et problem med TESUP-møller, da du kan købe en laderegulator, når du bestiller turbinen, som passer godt til turbinen!


Nummer nummer to viser den nominelle effekt af hver turbine. Den strøm, der genereres, når vindhastigheden passerer gennem møllen, er ved nominel hastighed. Dette giver dig en indikation af, hvor meget strøm hver turbine producerer i forhold til hinanden. Magnum 5 møller er den mest kraftfulde model af møller TESUP producerer.


Startvindhastigheden er den mindste vindhastighed, der kræves for at få møllen til at snurre. Dette kan være en vigtig faktor at tjekke for at se, hvor meget strøm du muligvis kan generere med dit områdes vindhastighed.


Støjniveauet dikterer, hvor høj din vindmølle er. 30 dB er et lignende støjniveau som et bibliotek eller en hvisken, de 60 dB af en Magnum-turbine svarer til en elektrisk barbermaskine eller tandbørste. Husk, at dB-skalaen er en logaritmisk skala. Det betyder, at hver 10 dB stigning svarer til 10 gange lydintensiteten og det dobbelte af den opfattede lydstyrke.


Endelig har vi de maksimale vindhastigheder, som møllen kan tolerere. For nogle referencetal svarer 50 m/s vindhastighed til ~110 mph, hvilket er den maksimale vindhastighed for en kategori 2-orkan! Så TESUP-møller kan blive ved med at snurre og generere strøm under kraftige vindforhold.


Forhåbentlig har denne blog givet et godt indblik i, hvordan TESUPs møller sammenligner sig!


#AtlasX #vindmøller #husholdningskraft #vedvarende energi #vindmøllepark #alternativenergi #tesup #elkraft #renenergi #installation #Magnum5 #Atlas2.0 #Master940