Vindmøllekomponent: 3-faset generator

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan din TESUP vindmølle fungerer? Hvad foregår inde i den metaforiske sorte kasse, der er bunden af ​​din vindmølle? Vi håber at hjælpe dig med at forstå dette ved at gennemgå flere vindmøllekomponenter!


Til at begynde med vil vi se på, hvordan en Atlas 2.0 faktisk genererer elektricitet. Hovedkomponenten, der er ansvarlig for dette, er 3-fasegeneratoren, der sidder i bunden af ​​vindmøllen. Når vindmøllebladene skubbes af vinden, roterer den centrale vindmølleaksel. Dette roterer igen den centrale magnetenhed midt i generatoren. Disse magneter har en nord- og sydpol ligesom en magnet, du måske finder på dit køleskab!


Sidder omkring den centrale magnet er der 3 sæt kobbertrådspoler. Når magneten roterer, skærer magnetens magnetfelt gennem disse kobbertråde og skubber elektroner baglæns og fremad. Dette genererer en vekselstrøm (AC) i ledningerne, som kan bruges til at drive apparater!


Hvert sæt kobbertrådsspoler skubber og trækker elektroner i et andet tidsinterval (eller fase), så den samlede effekt fra din turbine er flot og glat! Derfor kommer der 3 kabler fra din Atlas 2.0, et til hver fase!De 3-fasegeneratorer, der bruges i TESUP-produkter, er helt forseglede, så de har ingen problemer med vand fra irriterende regn! Det er imponerende, at en sådan kraftfuld enhed kunne passe i det lille volumen af ​​TESUPs lodrette vindmøllegeneratorer


Vi håber, du har lært noget fra dette indlæg, og vindmøller er lidt mindre af et mysterium nu!


#vindmølle #acpower #vedvarende energi #energi #fornyelig #vindkraft #cleanenergy

# Atlas2.0 #elektricgenerator # bedre fremtid #elektrisk strøm #Vindenergi #vind

29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle