top of page
CX Page Banner Desktop.png

Velkommen til Tesups kundesupport

Hvordan kan vi hjælpe dig?

TILMELD DIG GRATIS FOREDRAG ELLER FÅ EN TIL ONE KONSULENT

Lectures-and-Consultancy

Tænker stadig? Øg din viden og få svar på dine spørgsmål inden dit køb.

UDFORSK BRUGERVEJLEDNINGER

User-Guides

Fra brugermanualer til nyttige tips, læs al vigtig information for at få mest muligt ud af dit TESUP-produkt.

SE VIDEO TUTORIALS

Video-Tutorials

Lær hvordan du installerer og betjener dit TESUP-produkt via vores supportvideoer.

Har du brug for at kontakte os om dit produkt?

Indsend en billet for at booke en tid og få personlig support fra en af ​​vores eksperter.

arrow&v

Upload understøttende dokumenter for at hjælpe os med at forstå problemet bedre

Upload Video
Upload Billede
Upload Dokument

Billet er sendt! TESUP er her for dig!

Anchor 2
OSS - Ofte Stillede Spørgsmål
 • Hvad er forskellene mellem vandrette og lodrette vindmøller?
  De mest markante forskelle mellem vandrette og lodrette akse vindmøller er som følger: 1. En vandret akse vindmølle har sin rotationsakse parallelt med vindstrømmen, hvorimod en lodret akse vindmølle har sin rotationsakse vinkelret på vindstrømmen. 2. Vindmøller i vandret akse bruger normalt tre klinger, mens lodrette akse vindmølle-konfigurationer, klingeformer og antallet af klinger varierer meget. 3. Vindmøller med vandret akse, der drejes mod vindens retning. Mens lodrette akse vindmøller er omnidirectional, ændrer de ikke orientering for at matche vindretningen.
 • Hvilken er en bedre mulighed, vandret eller lodret vindmølle?
  Begge turbinedesign har deres fordele. Vindmøller i lodret akse er mere indikeret, når det kommer til boliganvendelser. De er lettere at installere og kræver mindre plads. De behøver heller ikke at stå over for den rigtige vindretning. I et lodret system kan luft, der flyder fra enhver retning, rotere knivene. De håndterer også turbulente vinde bedre end vandrette vindmøller. Vindmøller med vandret akse har højere effektivitetsvurderinger og er mere tilbøjelige til at fungere ved højere vindhastigheder. De er bedre til at omdanne vindenergi til nyttig mekanisk bevægelse, fordi deres klinger er vinkelret på vindretning, så energi kan genereres hele vejen gennem rotationen. Du kan tage din beslutning afhængigt af hvor du planlægger at installere din vindmølle, hvor meget plads du har, og hvor meget energi du planlægger at generere.
 • Hvad er forskellene mellem Atlas og Atlas X -modeller? Hvilket klarer sig bedre?
  Begge Atlas -modeller er meget robuste, kompakte og holdbare, men alligevel lette. Atlas 7 kan generere op til 7 kWh elektricitet i timen. Dens rotation starter ved 4 m/s vindhastighed. Rotation og kraftproduktion starter ved endda 3 m/s vindhastighed. Det begynder at rotere med en lavere vindhastighed som et resultat af dens større klinger. Det er større i størrelse og optager mere plads. Atlas X7 kan generere op til 7 kWh elektricitet i timen. Dens rotation starter ved 5 m/s vindhastighed. Rotation og kraftproduktion starter ved selv 4 m/s vindhastighed. Det er mere kompakt end Atlas 7.
 • Kan jeg forbinde min tesup vindmølle til et batteri?
  Ja, du skal først tilslutte din TESUP -vindmølle til TESUP Charge Controller og derefter linke TESUP Charge Controller til dit batteri. TESUP Charge Controller er forpligtet til at konvertere AC (alternativ strøm) til DC (jævnstrøm) og kontrollere batteriopladning.
 • Er det muligt at forbinde flere vindmøller i et system? Hvis ja, hvordan?
  Ja, det er muligt at forbinde flere vindmøller i et system. Vi anbefaler en parallel forbindelse af hver TESUP -vindmølle til dit hjemmelektricitetsråd. Hver TESUP -vindmølle skal tilsluttes en separat TESUP -ladningscontroller, som skal tilsluttes til en separat TESUP -inverter. Derefter skal forskellige TESUP -invertere tilsluttes dit hjemmelektricitetsråd. Dette er vores anbefaling og den sikreste metode til at sikre, at enhver vindmølle kan fungere uafhængigt af hinanden, og at systemet kan fortsætte med at generere energi i tilfælde af et produktspecifikt problem.
 • Kan jeg installere min tesup vindmølle ved havet?
  Ja, du kan installere TESUP -vindmøller på Seaside Locations. Men dit produkts levetid er måske lidt forkortet på grund af salt vand og dets diffusion i luften ved havet.
 • Hvor støjende er tesup vindmøller? Hvad er målingerne af støjniveau?
  Alle vores vindmøller er meget stille og producerer kun op til 35 dB, hvilket er mindre end halvdelen af ​​lyden af ​​en støvsuger. Støjniveauer af vores produkter kontrolleres og testes regelmæssigt i ideelle udendørs miljøer til vindmølleinstallation.
 • Er alle Tesup -vindmøller testet? Hvordan kan jeg vide, om min turbin er testet eller ej?
  Hver TESUP -vindmølle testes inden dens emballageproces på vores fabrik. En videooptagelse sker under hvert produkts testproces, der viser produktets serienummer på en synlig måde. Disse testvideoer deles med kunderne lige efter produktleveringen.
 • Kan jeg bruge mit solcellepanel og vindmølle sammen i det samme energisystem?
  Ja du kan. Systemerne, der kombinerer solcellepaneler og vindmøller, kaldes hybridsystemer. Forskellige forbindelser og komponenter er påkrævet til off-grid og on-grid-systemer. Til off-grid-løsningen: Vindmøllen er forbundet til vindmølleafgiftskontrolleren, der er tilsluttet batteriet. Solpanelet er tilsluttet Solar Charge Controller, der er tilsluttet det samme batteri. Batteriet er tilsluttet batteri -inverteren, der er tilsluttet hjemmebelastninger eller elektriske køretøjer til elforbrug. Til on-grid-løsning: Vi anbefaler en fuld parallel forbindelse af vindmølle og solcellepanel, medmindre du har en meget god kvalitet 2 MPPT-inverter. Vindmøllen er tilsluttet vindmølleopladningskontrolleren, der er tilsluttet en gitterinverter. Solpanelet er tilsluttet en anden gitterinverter for at sikre maksimal effektivitet af hele systemet. Begge gitterinvertere er forbundet med hjemmet separat til elforbrug. De er også forbundet til gitteret via måleenheden og detailhandlermåleren for at fodre den ekstra elektricitet tilbage i det elektriske netværk. Klik her for at se de detaljerede off-grid- og on-grid-systemdiagrammer.
 • Der er en vibration, når min tesup vindmølle roterer. Hvorfor?
  Alle skruer, bolte og montering af dele af turbinesystemet skal monteres korrekt og sikkert under installationen. Derudover skal monteringsbasen på turbinen fastgøres til monteringsoverfladen korrekt og kontrolleres, at den er fuldt stabil. Ellers kan vibrationer forekomme. Kontroller skruerne og bolte på dit vindmølle -system mindst hver 6. måned for at sikre, at de er korrekt fastgjort.
 • Hvad er de anbefalede minimum og maksimale højder for at installere en tesup vindmølle?
  Minimums- og maksimale højdebehov ændres fra land til land. Men som en generel retning bør afstanden mellem jordoverfladen og den laveste del af nogen vindmølleblad ikke være mindre end tre meter. Og den højeste del af den fristående vindmølle bør ikke overstige 11 meter. Dette er de gennemsnitlige grænser, der skal følges i de fleste lande. Vi anbefaler stærkt, at du kontrollerer de specifikke krav i dit land. Placeringen af ​​dine lodrette og vandrette vindmøller kan have en stor effekt på, hvor meget strøm de genererer. Vi anbefaler, at du placerer din tesup vindmølle så højt som muligt, ideelt på taget af en bygning eller på en selvstændig stang. Vindhastigheden er den laveste på jordoverfladen, så det er så højt at sørge for, at turbinen er så høj op som muligt, maksimerer rotationshastigheden og kraftproduktionen. En vandret vindmølle bør ikke placeres bag forhindringer (som bygninger eller træer). Hvis der er en hindring, kan turbinen placeres på en stang for at sikre, at dens niveau er meget højere end hindringen.
 • Hvordan kan jeg nå maksimal effektivitet med min vindmølle?
  Mængden af ​​strøm, der kan ekstraheres fra vinden, afhænger af vindens hastighed og størrelsen på turbinebladene. Ingen vindmølle er 100% effektiv (selv når man kører med sin optimale vindhastighed). Der er friktion mellem alle bevægelige dele, og en vis strøm går tabt ved gearene eller forskellige forbindelsesdele af systemet, og dette er normalt. Du kan bruge TESUP Power Curve -diagram inkluderet i brugervejledningen for at beregne den rigtige output for de gennemsnitlige vindhastigheder på dit websted. Dette giver dig mulighed for at se den estimerede effekt ved din lokale vindhastighed. For at gøre systemet operationelt og nå den estimerede effekt, er TESUP -vindmølle, TESUP -ladekontroller og TESUP, der sælger gitterinverter, alle påkrævet. Derudover skal du sørge for, at dit turbinesystem er installeret af en professionel elektriker, fastgjort sikkert på monteringsoverfladen og justeret i henhold til vindretningen.
 • Hvorfor er spændingen på min vindmølle lav?
  Der er mange grunde til, at turbinen kan demonstrere lavere output end forventet. Disse grunde kan stamme fra turbulens og fejlagtige målinger gennem batteritype og tilstand. Turbulens er den mest almindelige grund til, at turbiner ikke fungerer på deres specifikation. Kabelstørrelse kan også påvirke output. Sørg for, at de korrekte minimums- og maksimale kabelstørrelser er installeret. Forskellige batteriteknologier, batterialder og betingelser vil også påvirke den hastighed, hvormed batterierne kan absorbere strøm. Sidst, men ikke mindst, kan målefejl let forekomme, mens turbinens vind og effekt udgang. Sørg for, at shunts af høj kvalitet anvendes til nøjagtige strømlæsninger.
 • Jeg kan ikke få strøm fra min vindmølle. Hvorfor?
  Turbinen kører muligvis i en off-load tilstand, hvilket betyder, at kredsløbet fra turbinen til batterierne er ufuldstændig. I denne situation er turbinen fri for spinding og kan generere højere spændinger end forventet fra turbinens outputkabler. Kontroller, at alle forbindelser fra turbinen gennem kørsel/stopkontakt, og batterierne er korrekte. Hvis der er monteret en sikrings- eller afbryder er monteret på turbinen, skal du sikre dig, at dette lukker kredsløbet korrekt. Lad aldrig turbinen køre i en off-load tilstand, da det kan forårsage skade på turbinen under høj vind.
 • Noget stopper min vindmølle; Det fungerede godt før. Hvad kan være problemet?
  Der er nogle få grunde, der kan forårsage dette problem: 1. Hvis vindmøllen er tilsluttet et batteri, stopper ladekontrolleren vindmøllen, når batteriet er fuldt til det justerede maksimale opladningsspændingsniveau. 2. Hvis to eller flere kabler berører hinanden, kalder vi det kortslutning. Kortslutningen kan stoppe elektricitetsstrømmen, og dette kan være en grund. Kontroller alle kabler, og sørg for, at de ikke rører ved hinanden. 3. Der er nogle billige hybridbatteri -invertere på markedet. Der er batteri -invertere og solarkeringskontrollere kombineret, men disse billige hybridopladere fungerer i starten som solcellekontrollere. Disse enheder kan stoppe vindmøllerne via batteriet. 4. Begræns spændingsjustering med potentiometeret kan være forkert. Hvis LED lyser op, betyder det, at det er bremsning. Hvis potentiometeret er indstillet forkert, bremser turbinen for ikke at overskride den bestemte spænding. 5. Switch on Charge Controller kan være i position 1. 6. Vores system er integreret i slutforbrugspunktet. TESUP-ladningscontrolleren konverterer produceret energi til at varme i farlige situationer (dump-belastningssystem). Men sikringsforbindelsen forhindrer dette. Derfor bør kunder ikke bruge en sikringsforbindelse mellem vindmølle-opladnings-controller-inverterforbindelsen.
 • Jeg tror, ​​at min vindmølle ikke roterer frit. Hvad kan være grunden?
  TESUP -vindmøller har permanente magnetgeneratorer, der har stærke N42 -neodymmagneter med stålpladser inde. Disse vindmøller er designet til maksimal effektpræstation. Når vindhastigheden er over 4 m/s, roterer turbinen frit ved at overskride dette holdemoment (cogging drejningsmoment).
 • Jeg har en atlas 7 vindmølle, der er forbundet til en inverter. Systemet er ongrid og fungerer godt, men hvordan kan jeg forbedre dets effektivitet?
  Atlas 7 vindmølle er en lodret vindmølle. Det kan starte sin rotation ved 5 m/s vindhastighed. Når det begynder at rotere, kan det generere strøm, selv ved 4 m/s vindhastighed. På den anden side har hver inverter en anden minimum DC -opstartindgangsspænding, den varierer fra 50V til 80V for TESUP -invertere. Hvis din vindhastighed ikke er høj nok til at generere den krævede spænding, vil inverteren ikke begynde at fungere og overfører ikke din vindmølles strøm til elnettet.
 • Er der nogen forholdsregler, jeg skal tage i meget blæsende vejr?
  Vores vindmøller er meget robuste og holdbare. De fungerer sikkert under normale blæsende forhold. Hvis en orkanskala III (50–58 m/s) eller derover forekommer, skal du dække vindmølleblade. Hvis du bor i en meget blæsende beliggenhed, anbefaler vi, at du har et passende dækning (eller en vare, der skal bruges som dækning) i hånden for at være klar til nødsituationer.
 • Hvad er vægterne af Tesup -vindmøller?
  Tesup Magnum 5 er 23 kg / 51 lbs. Tesup Atlas 7 er 20 kg / 44 lbs. TESUP ATLAS X7 er 23 kg / 51 lbs. Tesup Master X er 9 kg / 20 lbs.
 • Er forbindelseskabler inkluderet i TESUP vindmøllepakker?
  Nej, forbindelseskabler er ikke inkluderet, fordi kabelstørrelsen og mængden afhænger af placeringen af ​​din vindmølle og dens afstand til de andre komponenter i dit energisystem.
 • Hvad er ændret med den nye ATLAS-serie? Hvad er forskellene mellem de gamle ATLAS-modeller og de nye ATLAS 7 og X7?
  Vores ATLAS-vindmøller er blevet opgraderet, og de er nu mere kraftfulde, holdbare, ergonomiske og stilfulde end nogensinde før. HVAD ER NYT? 1. Mere strøm, mere strøm og besparelser Nye ATLAS modeller kommer med en mere kraftfuld og effektiv 7 kW generator. De kan generere op til 168 kWh om dagen! NYE ATLAS-modeller er konstrueret til at give bedre greb mellem kroppen og knivene, så når knivene drejer, overføres deres roterende bevægelse (kraft) til generatoren uden tab af kraft. Så det gør ATLAS-vindmøllerne mere effektive. 2. Nyt stilfuldt og ergonomisk design Den nyligt forbedrede krop giver ATLAS-vindmøller et mere moderne udseende og bedre beskyttelse mod eksterne faktorer. Plus, den nye metalliske grå farve giver produkterne et mere premium look. 3. Nemmere montering ATLAS X7 har en ny styreramme for nemmere montering. Med denne nye ramme er det virkelig nemt at holde vingerne på linje, så de passer til den øverste flange. Alt du skal gøre er at samle din vindmølle efter hvert trin i produktets brugermanual. Samlingsprocessen tager kun 30 minutter. 4. Bedre holdbarhed Nu har vi ændret materialet på fastgørelseselementerne til rustfrit stål på begge ATLAS-modeller for bedre holdbarhed. 5. Tilpasning Ny ATLAS X7 giver dig 6- eller 12-vingers muligheder for at justere antallet af vinger på din turbine afhængigt af den gennemsnitlige vindhastighed på dit specifikke sted.
 • Hvad er forskellene mellem den nye HERA Wind Pro og ATLAS-serien?
  TESUP HERA Wind Pro er vores mest effektive og slanke vertikale vindmølle med den laveste startvindhastighed og den højeste elproduktionskapacitet. De vigtigste forskelle mellem HERA Wind Pro og ATLAS 7 & X7 er følgende: 1. Laveste startvindhastighed Ligesom ATLAS 7 har HERA Wind Pro den laveste startvindhastighed. Dens rotation starter ved 4 m/s vindhastighed. Ved rotation genereres der strøm ved selv 3 m/s vindhastighed. 2. Mere hurtig acceleration Efter rotationen starter, accelererer HERA Wind Pro hurtigere i forhold til andre TESUP-vindmøller under samme vindhastigheder. 3. Nyt innovativt design og flere farvemuligheder HERA Wind Pro er TESUPs mest innovative, kompakte og førsteklasses vertikale vindmølledesign. Den fås i 3 moderne farvemuligheder: Perle beige, Perle brombær og Røggrå+Rød 4. Mindre miljøpåvirkning og hurtigere installation HERA Wind Pro har en ny 2-blads form, der er produceret ved at bruge mindre materiale. Som et resultat er den lettere, mere kompakt og har mindre miljøpåvirkning end andre TESUP vertikale vindmøllemodeller. Da den har færre knive, er installationsprocessen kortere og tager kun 15 minutter. 5. Nyt forbedret kropsdesign HERAs nye kropsbase gør det lettere at fastgøre til overfladen, giver bedre beskyttelse og skaber et renere look.
 • Kan jeg bruge min vindmølle uden en opladningskontroller?
  Nej, du kan ikke bruge din TESUP -vindmølle uden en TESUP -ladningscontroller. Det er en væsentlig del af TESUP -vindmølle -systemet. Det kontrollerer vindmøllen og fungerer som en manuel nødbremse for at beskytte din vindmølle i tilfælde af en nødsituation. Det kræves også at konvertere AC (vekslende strøm) til DC (jævnstrøm) og kontrollere batteriet og inverteren for at forhindre overopladning.
 • Hvor mange vindmøller kan tilsluttes til TESUP -ladningscontrolleren?
  Du kan forbinde 1 TESUP -vindmølle til hver TESUP -ladekontroller.
 • Hvad er den manuelle switch (nødbremse) på den opladningskontroller, der bruges til, og i hvilken position skal den være?
  Kontakten på ladekontrollen er en manuel bremsekontakt for at stoppe vindmøllen i tilfælde af en nødsituation. I stormvejr er det bedre at aktivere manuel bremsning ved at dreje denne switch til "1" -positionen for at beskytte systemet. Under normale vejrforhold skal switch -knappen opbevares i "0" -positionen for at fortsætte med at producere energi.
 • Hvad er potentiometeret (Max. Batteriopladningsspændingsjustering) på laderegulatoren til?
  Hvis der er et batteri i systemet, bruges potentiometeret på ladekontrolleren til at justere den maksimale grænse spænding. I tilfælde af at den maksimale grænse spænding nås under meget blæsende omstændigheder, bremser controlleren automatisk systemet for at undgå skader på forskellige dele af turbinen eller batteriet. Denne maksimale spændingsværdi bør ikke overstige 18V for et 12V -system, 30V for et 24V -system og 58V for et 48V -system.
 • Angiver spændingsværdien på skærmen til opladningskontrolspændingen spændingen fra turbinen?
  Hvis ladekontrollen er tilsluttet batteriet, vises batterispændingen på skærmen. Hvis ladekontrollen er tilsluttet en inverter og indstillet til "inverter" -tilstand, viser ladekontrollen spændingen fra turbinen. Men denne skærm er hovedsageligt designet til at vise batterispændingen. Skift ikke til "inverter" -tilstand, når ladekontrolleren er tilsluttet et batteri. Nogle gange kan den producerede spænding nå op til 220V. I dette spændingsområde kan PCB -kortet blive beskadiget. Under stormen skal ladningskontrolleren desuden justeres manuelt op til 120V (maksimalt). Inverterkunder kan udføre denne manuelle justering ved at bruge deres opladningskontroller i batteritilstand.
 • Er der et bremsesystem på TESUP -opladningskontrollere?
  Ja, TESUP Charge Controller er en intelligent controller med fuldautomatisk vindmøllebeskyttelse. Det har et elektromagnetisk bremsesystem og en manuel nødbremseknap.
 • Er det muligt at tilslutte en belastning direkte til ladekontrollen?
  Nej, det er ikke muligt. Det skal tilsluttes et batteri eller en gitterinverter baseret på din energisystemtype. Uden forbindelsen til et batteri eller en gitterinverter, udsender en ladekontroller ikke en stabil spænding og fungerer måske aldrig.
 • Der er ingen spænding genereret i systemet. Er det normalt?
  Det er ikke normalt. Alle TESUP -produkter er underlagt streng kvalitetskontrol og driftstest, før de er pakket. Derfor, hvis dit system ikke genererer nogen spænding, kan det skyldes en opsætning eller justeringsfejl. Kontroller følgende 2 point for den bedste produktydelse: 1. Hvis batterierne er fulde, stopper ladekontrollen vindmøllen for at forhindre overopladning. Tænd for nogle elektriske apparater eller strømforbrugsenheder for at sikre konstant forbrug fra systemet, og at din turbin fortsætter med at rotere og generere energi. 2. Hvis installationen er korrekt, skal det maksimale opladningsspændingsniveau justeres via potentiometeret på ladekontrolleren. Du skal rotere potentiometer -knappen, indtil LED -lampen på potentiometeret slukkes. Denne værdi må ikke overstige 18V for et 12V -system, 30V af denne værdi for et 24V -system og 58V for et 48V -system.
 • Min opladningskontrol er i batteritilstand. Men det fungerer ikke eller får magt. Hvorfor?
  Der er to systemer til bremsning i batteritilstand; Manuel bremsning og potentiometerjustering. Ved potentiometerjustering, når systemet når maksimal spænding, bremser turbinen ned og beskytter systemet. I tilfælde, hvor vindhastigheden øges, og den genererede spændingsværdi overstiger den maksimale spændingsværdi, transmitterer potentiometeret automatisk den indkommende spænding til modstandene. Når det falder under den maksimale spændingsværdi igen, overføres energien til batterierne snarere end modstandene. Hvis batteriet er fuldt opladet, overføres den producerede elektricitet til modstandene.
 • Når ladekontrollen er tilsluttet, er mine turbinbremser. Hvorfor?
  Der er flere grunde til bremsning: 1. Hvis der ikke er nok belastning i systemet, bremserer systemet. 2. Hvis den manuelle bremseknap på opladningskontrolleren er i position "1", kan systemet muligvis bremse. 3. Hvis ladekontrollen er i batteritilstand, og batterierne er fulde, bremser systemet. 4. Potentiometerjustering kan være forkert. Hvis LED lyser op, betyder det, at systemet bremser. 5. Der kan være en kortslutning i systemet. Hvis to eller flere fasekabler er i kontakt med hinanden, bremserer systemet. Kontroller dette. 6. Det kan være et smart system, og en uforenelig enhed som Voltronic kan bruges som batteriinverter. Dette kan have brændt generatoren.
 • Fungerer potentiometerbremsemuligheden, når ladekontrolleren bruges i '' inverter '' -tilstand?
  Nej, potentiometerbremsemuligheden er kun aktiv i '' batteri '' -tilstand.
 • Hvordan kan jeg justere potentiometeret i henhold til min batterikapacitet?
  Maksimal spændingsværdi bør ikke overstige 18V for et 12V -system, 30V for et 24V -system og 58V for et 48V -system. Ellers kan kortet og skærmen brænde i tilfælde af overdreven spænding.
 • Skal ladekontrolleren installeres indendørs eller udendørs?
  Vores anbefaling er at installere TESUP Charge Controller udendørs. Chargecontrolleren skal beskyttes mod direkte regn, sne og sollys. Så det udendørs placering skal vælges i overensstemmelse hermed.
 • Kan jeg forbinde TESUP -opladningskontroller til andre mærkers vindmøller?
  TESUP Charge Controller fungerer kun med TESUP -vindmøller. Vi anbefaler ikke dets anvendelse med andre vindmølle -mærker. Enhver systemfejl eller skade, der opstår på grund af dets misbrug, er ikke under TESUP -garanti.
 • Kan jeg lære Tesup Inverters 'opstartsspænding?
  Vores inverters opstartsspænding varierer for det meste fra 50V til 80V afhængigt af deres model, og de holder drift over 50V.
 • Hvilken inverter er den bedste til vindmølleforbindelser?
  Vi anbefaler parallel forbindelse af hver vindmølle til en separat inverter. På denne måde vil eventuelle operationelle problemer på en vindmølle ikke påvirke de andre, og systemet vil fortsat generere energi.
 • Kan jeg bruge en hybrid solinverter med min tesup vindmølle?
  Vi anbefaler ikke, at du forbinder en TESUP -vindmølle til en hybrid solinverter. Parallel forbindelse af hver energiproduktionsenhed med en separat inverter maksimerer energiproduktionen og undgår store systemnedbrydninger i tilfælde af en nødsituation eller systemfejl. Teknisk set er det muligt at forbinde TESUP -vindmølle til en hybrid solinverter, hvis den har to forskellige poster for både vind- og solprodukter, men vi anbefaler ikke det for at undgå potentielle skader forårsaget af denne hybridforbindelse. Enhver skade på TESUP -vindmøller, der forekommer på grund af en hybridinverterforbindelse, er ikke under TESUP -garanti.
 • Understøtter TESUP -inverter hybridsystemet? Har jeg brug for en separat inverter til solcellepanelerne?
  Vi anbefaler separate invertere til TESUP -vindmøller og TESUP solcellepaneler. TESUP -invertere har 1 MPP -tracker og tillader en enkelt energiproduktionsenhedsforbindelse. Hver yderligere vind- eller solenergiproduktionsenhed kræver en separat inverter.
Anchor 1
Chat med os ikon
bottom of page